Mijn favorieten

Onze medewerkers

Derks Makelaardij

Henk Derks
Henk Derks
Register-Makelaar en Register-Taxateur Wonen en Bedrijfsmatig Vastgoed
Ik ben in 1965 geboren in Volkel. Na mijn HEAO-Makelaardij-opleiding heb ik vanaf 1987 14 jaar in Eindhoven als makelaar gewerkt. In 1989 ben ik door de Rechtbank beëdigd als makelaar en taxateur. Eind 2000 zijn Carla en ik voor onszelf begonnen in Uden. Back to the roots. Dat is ons uitstekend bevallen en we doen het werk nog steeds met veel plezier.
Carla Derks - van de Ven
Carla Derks - van de Ven
Accountant - Administratieconsulent
Geboren in Nistelrode en opgegroeid in Volkel, heb ik samen met Henk in Eindhoven gewoond en gewerkt. Ik ben accountant-administratieconsulent en ingeschreven in het accountantsregister. Bij Derks Makelaardij geef ik samen met Henk sturing aan de koers van het kantoor en ben ik verantwoordelijk voor alle financieel administratieve werkzaamheden. Dat is voor mij een hele mooie invulling van mijn beroep.
Roy Verhoeven
Roy Verhoeven
Kandidaat-Register Makelaar Taxateur
Al tijdens mijn studie aan de HEAO ben ik begonnen in de makelaardij. Sinds 2004 ben ik werkzaam bij Derks Makelaardij. Na het behalen van mijn HEAO-diploma Management Economie en Recht heb ik me nog verder geschoold en ben ik als Kandidaat Makelaar ingeschreven in het K-RMT register. Ik vind het contact met de vele verschillende mensen in het vak heel leuk. Hierbij probeer ik steeds alles zo goed mogelijk te communiceren, zodat de klanten tevreden zijn met onze dienstverlening.
Lieke van de Ven
Lieke van de Ven
Assistent-Register Makelaar Taxateur
Na mijn opleiding Directiesecretaresse werk ik sinds 2015 met veel plezier bij Derks Makelaardij in de binnendienst. In 2019 heb ik de opleiding tot Assistent - Makelaar met goed gevolg in korte tijd afgerond en sta ik sinds januari 2020 geregistreerd in het A-RMT Register. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor u. Ik vind het fijn dat we een klein kantoor zijn, dan zijn we altijd op de hoogte van wat er speelt.