Mijn favorieten

De verkoop van uw woning

 

De verkoop van uw woning begint met een kennismakingsgesprek. We lopen samen door uw woning en bespreken uw wensen. We vertellen wat onze mogelijkheden zijn om uw woning te verkopen. Vervolgens doen we u een voorstel waarbij we aangeven en motiveren wat een reële vraagprijs van uw woning kan zijn. Dit op basis van een gedegen marktonderzoek.

 

We verkopen uw woning graag, maar de keus is aan u.

 

Als u besluit dat wij uw woning mogen verkopen dan zorgen we ervoor dat uw woning goed gepresenteerd wordt. U krijgt tips hoe uw woning in optimale verkoopconditie gebracht kan worden.

 

We maken een uitgebreide verkoopbrochure met een beschrijving van uw woning, duidelijke plattegronden en een fotoreportage. Uw woning wordt op onze website gepresenteerd en op onze Facebookpagina. Natuurlijk wordt uw woning uitgebreid aangeboden op de druk bezochte website FUNDA.

 

In het verkoopproces zijn de bezichtigingen van groot belang. U geeft ons het vertrouwen dat we onbekende mensen in uw huis mogen rondleiden. We willen dat méér dan goed doen. We zorgen voor een nette ontvangst in uw woning. We geven de mogelijke kopers de tijd om rustig rond te kijken en informeren ze duidelijk over alle bijzondere zaken van uw woning. We geven antwoord op al hun vragen.

 

Na de bezichtiging brengen we u zo snel mogelijk op de hoogte van het resultaat. Tijdens het hele verkoopproces houden we persoonlijk contact; vanaf de eerste bezichtiging tot en met de eindinspectie van de woning en het tekenen van de akte bij de notaris.

Maar natuurlijk kunt u het best van onze opdrachtgevers vernemen hoe wij ons werk doen. Via onderstaande link kunt u zien hoe wij door onze opdrachtgevers worden beoordeeld.

Beoordelingen Funda
 

Bel ons om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek 0413-244222.