Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Nieuw
Hulstheuvel 26 in Uden 5404 PP

Hulstheuvel 26

5404 PP Uden
Vraagprijs € 549.000,- k.k.
0413-244222

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Op prachtige locatie gelegen bouwkavel van maar liefst 1.800 m². Op dit perceel kunt u uw eigen vrijstaande droomhuis ontwikkelen. Gemeente Uden is in principe tevens bereid medewerking te verlenen aan de bouw van een tweekapper.

Op het perceel bevindt zich op dit moment nog een woning...
Lees meer

Omschrijving

Op prachtige locatie gelegen bouwkavel van maar liefst 1.800 m². Op dit perceel kunt u uw eigen vrijstaande droomhuis ontwikkelen. Gemeente Uden is in principe tevens bereid medewerking te verlenen aan de bouw van een tweekapper.

Op het perceel bevindt zich op dit moment nog een woning met bijgebouw. Het bijgebouw met een inhoud van circa 225 m³ is gebouwd in 1989. Het kan tijdens de nieuwbouw prima gebruikt worden als tijdelijke woonruimte. Het betreft een vrijstaande, multifunctionele in spouw gebouwde en geïsoleerde garage / hobbyruimte voorzien van uitstortgootsteen, krachtstroom, deels vinylvloer en deels vloerbedekking, keukenblok met elektrische boiler, openslaande deuren, gevelkachels, toilet en middels vlizotrap bereikbare grote bergvliering. Het bijgebouw kan in de toekomst ook prima gebruikt worden als mantelzorgwoning.

Het perceel biedt een grote mate van vrijheid door de vrije ligging. Een mooie kans om te wonen op een fraaie locatie in Uden en nabij diverse voorzieningen. De grootte van uw woning, het ontwerp en de indeling kunt u, binnen de mogelijkheden van het bestemmingsplan, zelf bepalen. Voor verdere informatie hierover is het bestemmingsplan bijgevoegd.

Omdat de huidige woning en het bijgebouw nog aanwezig zijn is het fiscaal gezien geen bouwterrein waardoor u 2% overdrachtsbelasting betaalt in plaats van 21% BTW (omzetbelasting).

De vraagprijs bedraagt € 549.000,- k.k. Indien de koper wenst dat de verkoper de huidige woning sloopt, is dat mogelijk. In dat geval bedraagt de vraagprijs € 564.000,- k.k.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 549.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging In woonwijk en vrij uitzicht Indeling Perceeloppervlakte 1800 m² Kadasteroppervlakte 1800 m² Kadastrale gegevens Gemeente Uden Sectie I Perceelnummer 2203 Oppervlakte 1375 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Uden Sectie I Perceelnummer 2938 Oppervlakte 425 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Hulstheuvel 26, 5404 PP Uden
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.