Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Koop / huur
Vluchtoord 22 in Uden 5406 XP

Vluchtoord 22

5406 XP Uden
Vraagprijs € 875.000,- k.k. Huurprijs € 60.000,- p.j.
0413-244222

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1436 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Het object is gelegen op bedrijventerrein “Vluchtoord” op de hoek Vluchtoord – Oostwijk. Vluchtoord is een bedrijventerrein waar veel representatieve bedrijven zijn gevestigd in o.a. groothandel en productie. Bedrijven die o.a. op dit bedrijventerrein gevestigd zijn: PK Benelux Pharma Care BV,...
Lees meer

Omschrijving

Het object is gelegen op bedrijventerrein “Vluchtoord” op de hoek Vluchtoord – Oostwijk. Vluchtoord is een bedrijventerrein waar veel representatieve bedrijven zijn gevestigd in o.a. groothandel en productie. Bedrijven die o.a. op dit bedrijventerrein gevestigd zijn: PK Benelux Pharma Care BV, Grando Keukens, Nissan Van der Aa, VTU Telecommunicatie en beveiliging, Taxicentrale van Gennip, Indoor Kartingcentrum Traxx en Mercedes-Benz Van de Akker. De perceelsoppervlakte bedraagt 1800m².

INDELING:
Begane grond:

Entree, kantoorruimte, inpandige showroom/archief/schone werkruimte, bedrijfshal verdeeld in 2 delen.
Eerste verdieping: Kantoorruimte, kantine en toiletten.
Inpandig kantoor, magazijnzolder en dames/heren toiletten.

AFWERKING:
De kantoren zijn afgewerkt met tapijt, spuitwerk en systeemplafonds. De bedrijfshal is voorzien van handbedienbare roldeuren en een vlakke betonvloer.

VLOEROPPERVLAK:
Begane grond:
Bedrijfsruimte ca. 750m²
Kantoorruimte ca. 143m²
Showroom ca. 200m²

Eerste verdieping:
Kantoorruimte ca. 143m²
Magazijn ca. 200m²

Totaal: ca. 1436m².

TECHNISCHE VOORZIENINGEN:
*Elektra/gas/water/riolering.
*Airconditioning t.b.v. kantoorruimte.
*Opstelling patchkast vanuit bedrijfshal
*Verwarming: 2x Agpo HR en 1x Remeha Quinta 2002

BEREIKBAARHEID:
Het object is goed bereikbaar. Vanaf afslag Uden Noord van de A50 is de locatie goed bereikbaar via de rondweg Noord, maar ook via de Industrielaan is de locatie goed ontsloten.

BETALINGSVERPLICHTING:
Huur per maand vooruit, incl. de daarover verschuldigde BTW.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur.

HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks verhoging, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het CBS.

OMZETBELASTING:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject bij ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingdienst wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de terzake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

HUURCONTRACT EN
ALGEMENE BEPALINGEN: Door verhuurder zal de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, met bijbehorende Algemene Bepalingen, zoals die zijn vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken op 30 januari 2015 en op 17 februari 2015 zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te ’s-Gravenhage en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15-20, gehanteerd worden.

HUURTERMIJN:
In overleg.

AANVAARDING:
In overleg.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 875.000,- kosten koper Huurprijs € 60.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2002 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1436 m² Perceeloppervlakte 1800 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 1150 m² Oppervlakte kantoorruimte 286 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Nevenbestemming Kantoorruimte
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Oppervlakte
1150 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
286 m²
Aantal verdiepingen
2
Terrein aanwezig
Ja
Oppervlakte
180 m²
Functie
Kantoorruimte
Oppervlakte
286 m²
In units vanaf
1 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Toilet, pantry, verwarming
Route van naar Vluchtoord 22, 5406 XP Uden
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.