Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Verlengde Velmolen 24 - 26 in Uden 5406 NT

Verlengde Velmolen 24 - 26

5406 NT Uden
Huurprijs € 100,- p.m² p.j.
0413-244222

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 54 m² In units vanaf 25 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Nog 2 kantoorkamers (van elk ruim 25 m²) te huur in kantorenverzamelgebouw. Luxe op de 2e verdieping in een exclusief en hoogwaardig nieuw kantoorgebouw gelegen op een goede zichtlocatie in Uden (op zicht vanaf rotonde Lipstadsingel / Velmolenweg). In het pand is op de begane grond en de eerste...
Lees meer

Omschrijving

Nog 2 kantoorkamers (van elk ruim 25 m²) te huur in kantorenverzamelgebouw. Luxe op de 2e verdieping in een exclusief en hoogwaardig nieuw kantoorgebouw gelegen op een goede zichtlocatie in Uden (op zicht vanaf rotonde Lipstadsingel / Velmolenweg). In het pand is op de begane grond en de eerste verdieping Practicom Automatisering gehuisvest. In de directe omgeving bevinden zich de kantoorgebouwen van onder andere Van Iersel & Luchtman Advocaten, Brabant Accountants en Verbossen Assurantiën en CSU Zorg.

Op de tweede verdieping van dit kantoorpand is het nog mogelijk een kantoorkamer te huren. Hierbij worden de overige voorzieningen (lift, trappenhal, toiletten en pantry omgeslagen middels factor 1,65. De kantoorkamers zijn te huur vanaf netto 25,3 m². Een kamer van netto 25,3 m² is bruto 41,7 m² (factor 1,65).

Kamer 202 (netto 28,8 m²):
De huurprijs bedraagt € 100,00 per bruto m² = € 4.750,- excl. BTW
De servicekosten bedragen € 18,00 per bruto m² = € 855,- excl. BTW
De totale huurprijs voor deze kamer bedraagt € 5.605,- excl. BTW per jaar, dus € 467,- excl. BTW per maand. Dit is dan inclusief de servicekosten. In de servicekosten zitten de kosten voor gas, water, elektra, lift, luchtbehandeling, container, tuinonderhoud, alarm en ramen wassen. Een privé parkeerplaats achter het complex kan apart gehuurd worden voor € 600,00 excl. BTW per jaar.

Kamer 203 (netto 25,3 m²):
De huurprijs bedraagt € 100,00 per bruto m² = € 4.170,- excl. BTW
De servicekosten bedragen € 18,00 per bruto m² = € 751,- excl. BTW
De totale huurprijs voor deze kamer bedraagt € 4.921,- excl. BTW per jaar, dus € 410,- excl. BTW per maand. Dit is dan inclusief de servicekosten. In de servicekosten zitten de kosten voor gas, water, elektra, lift, luchtbehandeling, container, tuinonderhoud, alarm en ramen wassen. Een privé parkeerplaats achter het complex kan apart gehuurd worden voor € 600,00 excl. BTW per jaar.

INDELING:
De verdieping is met een liftinstallatie bereikbaar en is voorzien van diverse kantoorruimten, een pantry en een toilettengroep.

TECHNISCHE VOORZIENINGEN:
*Sanitaire voorzieningen en pantry.
*Verwarming en verlichting.
*Klimaatbeheerssysteem/topkoeling.

BEREIKBAARHEID:
Door de strategische ligging is Uden uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Via de snelweg A50 is er een prima verbinding naar Eindhoven, Oss, Nijmegen en via de A59 naar ’s-Hertogenbosch. De locatie is via de Lipstadsingel direct ontsloten op de afslag Uden Zuid van de A50.

BOUWJAAR:
2009

PARKEREN:
Bij de kantoorkamers zijn maximaal 6 eigen parkeerplaatsen beschikbaar.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

HUURPRIJSAANPASSING:
Huurverhoging, jaarlijks per 1 januari, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het CBS.

HUURPERIODE:
In overleg.

AANVAARDING:
In overleg.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 100,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2009 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 54 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 6 parkeerplaats(en) Prijs per parkeerpl. p/j € 600,- excl. BTW Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 25 m² Locatie Kantorenpark Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
54 m²
In units vanaf
25 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Liften
Luchtbehandeling
Topkoeling
Route van naar Verlengde Velmolen 24 - 26, 5406 NT Uden
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.